Grillet laks med små kartofler og asparges

Ingredienser

4 personer

 

INGREDIENSLISTE

750 g. små kartofler med skræl

salt

2 spsk. AMA Perfekt til Stegning

 

1 bundt friske asparges

salt

2 spsk. AMA Perfekt til Stegning

 

750 g. lakseside

1 dl. hvidvin

1 stk. økologisk citron

Frisk dild

Salt og peber

2 spsk. AMA Perfekt til Stegning

 

400 g. creme fraiche

1 bundt frisk dild

1 fed hvidløg

salt

Sådan gør du:

  1. Rens kartofler. Læg dem i en foliebakke og kom AMA Perfekt til Stegning på. Drys med salt og peber.
  2. Læg den hele lakseside i en foliebakke. Drys med salt og peber. Læg skiver af citron på og frisk dild. Hæld hvidvin i bunden af bakken. 
  3. Knæk asparges. Tag nu en foliebakke mere og læg asparges i. Top med AMA Perfekt til Stegning samt salt og peber.
  4. Opvarm grillen til 250 grader.
  5. Læg bakken med små kartofler på indirekte varme og lad dem bage 30-40 minutter. Vend dem indimellem. 
  6. Efter 20 minutter lægges bakken med laks på. Steg det i cirka 20 minutter. 
  7. Tag nu kartoflerne af og læg asparges på i 10-15 minutter. Vend dem godt.
  8. Hak dild og hvidløg fint. Vend det med creme fraiche og salt. 
  9. Server de bagte kartofler med dild dip, laks og stegte asparges.

Andre gode forslag