12 stk.
INGREDIENSLISTE
50 g. gær
2 dl. mælk
1 dl. creme fraiche
60 g. AMA Perfekt til Bagning
0,5 tsk. stødt kanel
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. stødt kardemomme
0,5 tsk. salt
2 spsk. sukker
1 stk. æble
100 g. mørk chokolade
450 g. hvedemel
Til toppen
1 stk. æg
50 g. perlesukker
30 g. hasselnødder
Tip: Frys dem ned efter formning, men inden bagning. Så kan du nemt bage friske juleboller. Tag dem op fra fryseren og sæt på en bageplade. Lad dem tø op og efterhæve i 1 time, inden de pensles og drysses med sukker og nødder inden bagning.
Opskriften er udviklet af Mummum.dk for AMA
Dragsbæk A/S
Tilstedvej 73
DK-7700 Thisted
Tlf. +45 97 92 27 44
kontakt@ama-tips.dk
© 2024 AMA