Krydret gulerodssuppe

Ingredienser

1 spsk. ‘AMA Flydende’
Gulerødder skrællet og i grove stykker
1 løg, grofthakket
2 fed hvidløg
1 liter grønsagsbouillon
½ tsk. Chiliflager
330 ml AMA Madlavning 15%
Salt
Peber

Sådan gør du:

1. Hæld AMA Flydende i din gryde og svits de hakkede gulerødder, løg og hvidløg i 1 minut. Tilsæt chiliflager og steg yderligere 1 min.

2. Tilsæt 1 liter grønsagsboullion og lad suppen koge ved svag varme til gulerødderne er møre.

3. Blend suppen til den er glat, og tilsæt AMA Madlavning 15% for et cremet finish! Smag til med salt, peber og evt. mere chili.

 

Tip! Er der rester tilbage af suppen, så kan du sagtens bruge den på nye måder dagen efter. Prøv f.eks. at tilføje æg og mel, så har du pludselig en vaffeldej!

Andre gode forslag