Ingredienser
4 serveringer | 40 minutter
400 g kogt pasta
1 hoved broccolibuketter, kogt
200 g brune svampe, kvarte
150 g hvidløgs smøreost
3 dl AMA Madlavning 7%
1 tsk timian
1 tsk flagesalt
½ tsk peber
AMA Flydende
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft og smør et ildfast fad med AMA Flydende.
- Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning. Skær broccolihovedet i mindre buketter og kog dem sammen med pastaen de sidste fem minutter. Dræn vandet fra.
- Anret smøreosten i midten af fadet og fordel pasta, broccoli og svampe omkring. Drys derefter retten med timian, salt og peber og hæld AMA Madlavning over.
- Kom retten i ovnen i cirka 20 minutter.
- Når retten er bagt færdig, vendes alle ingredienserne sammen med to skeer.
Tip
Retten kan sagtens laves med pasta fra dagen før, du kan skifte broccoli ud med grøntsagsrester du måtte have i køleskabet og smøreosten kan også skiftes ud med blød feta – med andre ord kan denne opskrifts laves i utallige versioner!