Pebernødder

Ingredienser

Ca 125 pebernødder

 

INGREDIENSLISTE 

175 g. sukker

1 æg

30 ml. piskefløde

250 g. hvedemel

½ tsk. stødt nellike

½ tsk. stødt kanel

½ tsk. stødt ingefær

½ tsk. stødt hvid peber

¼ tsk. hjortetaksalt

100 g. AMA Perfekt til Bagning

Sådan gør du:

  1. Pisk sukker og æg sammen, indtil det bliver til en luftig æggesnaps.
  2. Tilsæt fløden og rør godt.
  3. Kombiner mel og krydderier.
  4. Smuldr AMA Perfekt til Bagning i blandingen.
  5. Tilsæt æggesnapsen til melblandingen og rør, indtil dejen er samlet. Dejen vil være meget fedtet.
  6. Dæk dejen til og stil den i køleskabet i mindst 1 time.
  7. Rul dejen ud til stænger. Brug lidt mel for at undgå, at dejen klistrer.
  8. Skær små stykker og tril dem til kugler.
  9. Placer pebernødderne på en bageplade med bagepapir.
  10. Bag dem øverst i ovnen ved 200°C i 9-10 minutter.

Andre gode forslag