Fyld:
470g rabarber
1 spsk kartoffelmel
revet skal af 1 økologisk citron
100g sukker
evt. korn af 1 stang vanille
Smuldredej:
100g mandler
100g hvedemel
100g sukker
75g groft revet rå marcipan
100g AMA Bagning
1) Rabarberne skæres i 1cm tykke skiver og lægges i en smurt tærteform (24cm i diameter).
2) Revet citronskal, sukker, vanillekorn og kartoffelmel blandes og drysses over.
3) Bland grofthakkede mandler, sukker, mel og marcipan i en skål og arbejd AMA Bagning godt ind i dejen med fingrene.
4) Smuldr dejen hen over rabarberne.
5) Kagen bages i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter. (Varmluft 180 grader i 20-25 min.)
6) Serveres lun med creme fraiche, flødeskum eller vanille is.
Tips: Fryseegnet
Tips: Rabarbertærten kan også bages i kuglegrill i et ildfast fad 18x25cm. Bag tærten på indirekte varme ca. 15 minutter på ennytændt grill eller ca. 20 minutter på eftervarmen, hvis du forinden har grillet andet på kuglegrillen.
Dragsbæk A/S
Tilstedvej 73
DK-7700 Thisted
Tlf. +45 97 92 27 44
kontakt@ama-tips.dk
© 2024 AMA