Ingredienser
4 serveringer | 35 minutter
Ingredienser
AMA Flydende
1 løg, finthakket
1 grøn chili, finthakket
200g cherrytomater, halve
1 gul peberfrugt, tern
1 tsk røget paprika
1 tsk løgpulver
70g spinat
1 ds kidneybønner i chililage
1 ds hakkede tomater
1 dl AMA madlavning 7%
4 æg
Topping
1 avocado, aflange skiver
¼ bdt bredbladet persille
Tilbehør
Ristet brød efter eget valg
Sådan gør du:
- Kom AMA Flydende i en dyb pande sammen med løg, tomater, chili, peberfrugt og krydderier. Svits det hele godt af, indtil løgene er bløde.
- Tilføj derefter spinaten og vend den rundt med de andre ingredienser, indtil det er blødt.
- Tilføj kidneybønner, hakkede tomater og AMA madlavning. Rør alle ingredienserne i panden godt rundt og lad dem simre i cirka 15 minutter under låg.
- Lav fire fordybninger i saucen med plads til et æg i hver, ved hjælp af en spiseske. Klæk et æg ad gangen ned i hvert hul. Kom derefter låg hen over og lad retten simre ved midde lvarme, indtil æggene er blødkogte.
- I mellemtiden forberedes topping til retten.
- Top retten med avocado og frisk persille og server den med ristet brød på siden.
Tip:
Du kan sagtens bruge dine grøntsagsrester i denne ret, så tjek hvad du har liggende og undgå madspild. Ingen kan smage forskellen her!