Vaffellagkage

Ingredienser

(ca. 6-7 vafler)

250 g hvedemel
1 spsk. sukker
½ tsk. kardemomme
2 æg
½ liter mælk
½ dl ‘AMA Perfekt til stegning’

Til lagkagen: flødeskum og friske bær

Sådan gør du:

1. Bland hvedemel, sukker og kardemomme

2. Pisk æggeblommer og mælk sammen.

3. Rør æggeblandingen i melet og pisk til dejen er ensartet. Tilsæt derefter den flydende ‘AMA Perfekt til stegning’ i dejen.

4. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.

5. Varm vaffeljernet op og hæld lidt ’AMA Perfekt til madlavning’ på dit vaffeljern.

6. Hæld dejen i midten af jernet, luk og bag vaflerne til de gyldne og sprøde.

7. Lad vaflerne afkøle på en rist.

8. Pisk flødeskum og skær frugt i stykker.

9. Nu skal vaffellagkagen samles. Læg en vaffel på et kagefad, kom flødeskum ovenpå og top med friske bær. Læg den næste vaffel ovenpå og gentag processen, så du får en høj lagkage.

Andre gode forslag