Ingredienser
2 personer
20 minutter
INGREDIENSER
2 fed hvidløg
1 stk. løg
0,5 stk. frisk chili
Salt/peber
280 g. kyllingebryst
0,5 stk. hønsebouillonterning
4,5 dl. vand
200 g. pasta penne
0,5 stk. broccoli
2 dl. AMA Perfekt til Madlavning 7%
AMA Perfekt til Stegning
40 g. parmesan
Sådan gør du:
- Skær hvidløg, løg og chili i fine små tern.
- Del broccoli i buketter.
- Rens kyllingebryst og skær dem i små tern.
- Opvarm en gryde med lidt AMA Perfekt til Stegning og steg kyllingen kort af ved høj varme. Vi kan godt lide, at det lige får lidt stegeskorpe (det behøver ikke at være færdigstegt, da det tilberedes med pastaen).
- Tilsæt hvidløg, løg og chili.
- Tilsæt pasta penne, vand og smuldret bouillonterning.
- Rør godt i gryden og sæt låg på. Lad det koge ved middel varme i 7 minutter. Du kan røre en enkelt gang undervejs, så du sikrer, at det ikke brænder på.
- Tilsæt så broccoli, AMA Perfekt til Madlavning 7% og lad det koge videre i 2 minutter uden låg.
- Anret pastaen med friskrevet parmesan og lidt ekstra salt og peber på toppen.
Opskriften er udviklet af Mummum.dk for AMA