Fastelavnsbollestang

Ingredienser

6 personer 

25 minutter 

 

INGREDIENSER 

1 pk. frisk butterdej 

 

50 g. AMA Perfekt til bagning 

75 g. marcipan 

2 spsk. sukker 

 

0,5 brev kagecreme 

2 dl. mælk 

 

30 g. mørk chokolade 

 

1 æg til pensling 

 

50 g. flormelis 

1 spsk. bagekakao 

1 spsk. vand 

5 g. frysetørrede hindbær 

Sådan gør du:

  1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.  
  2. Bland AMA Perfekt til bagning, marcipan og sukker til en remonce.  
  3. Pisk pulver af kagecreme sammen med mælk.  
  4. Hak chokolade groft.  
  5. Rul butterdejen ud og smør remonce på i midten.  
  6. Smør derefter kagecreme på og drys med chokolade.  
  7. Fold nu begge ender op over fyldet og gør det samme med siderne.  
  8. Pensel med æg og bag stangen i ovnen i cirka 15 minutter.  
  9. Bland i mellemtiden vand, flormelis og bagekakao til en glasur.  
  10. Når fastelavnsbollestangen er bagt, tages den ud og afkøles. Kom derefter glasur og frysetørret hindbær på.  

 

Opskriften er udviklet af Mummum.dk for AMA

Andre gode forslag