Mazarinkage

Ingredienser

Mazarinbund

200 g. marcipan

200 g. sukker

100 g. AMA Perfekt til Bagning

1 tsk. vaniljesukker

1 knivspids salt

3 stk. æg

90 g. hvedemel

 

Chokoladelag

100 g. mørk chokolade

2 spsk. mælk

 

Creme

200 g. mascarpone

2,5 dl. piskefløde

60 g. flormelis

1,5 tsk. vaniljesukker

 

Pynt

100 g. bær 

Sådan gør du:

  1. Opvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  2. Riv marcipan groft.
  3. Pisk blødt AMA Perfekt til Bagning med sukker, vaniljesukker, salt og marcipan, indtil det er luftigt. Tilsæt et æg ad gangen og pisk det godt i.
  4. Tilsæt til sidst hvedemel og rør det godt i.
  5. Hæld dejen i en smurt springform (Ø20 cm).
  6. Bag kagen i ovnen i 25-30 minutter i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft, alt efter hvor kraftig din ovn er.
  7. Smelt chokolade sammen med mælk i mikroovnen eller over vandbad.
  8. Vend kagen med bunden opad på et fad. Fordel chokoladen over den afkølede mazarinkage og sæt på køl, så chokoladen kan størkne.
  9. Placer alle ingredienserne til cremen i en skål og pisk med en elpisker, indtil du har en fast creme.
  10. Fordel cremen oven på kagen og pynt med friske bær eller frugter.
  11. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.

Andre gode forslag