Ingredienser
Mazarinbund
200 g. marcipan
200 g. sukker
100 g. AMA Perfekt til Bagning
1 tsk. vaniljesukker
1 knivspids salt
3 stk. æg
90 g. hvedemel
Chokoladelag
100 g. mørk chokolade
2 spsk. mælk
Creme
200 g. mascarpone
2,5 dl. piskefløde
60 g. flormelis
1,5 tsk. vaniljesukker
Pynt
100 g. bær
Sådan gør du:
- Opvarm ovnen til 180 grader varmluft.
- Riv marcipan groft.
- Pisk blødt AMA Perfekt til Bagning med sukker, vaniljesukker, salt og marcipan, indtil det er luftigt. Tilsæt et æg ad gangen og pisk det godt i.
- Tilsæt til sidst hvedemel og rør det godt i.
- Hæld dejen i en smurt springform (Ø20 cm).
- Bag kagen i ovnen i 25-30 minutter i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft, alt efter hvor kraftig din ovn er.
- Smelt chokolade sammen med mælk i mikroovnen eller over vandbad.
- Vend kagen med bunden opad på et fad. Fordel chokoladen over den afkølede mazarinkage og sæt på køl, så chokoladen kan størkne.
- Placer alle ingredienserne til cremen i en skål og pisk med en elpisker, indtil du har en fast creme.
- Fordel cremen oven på kagen og pynt med friske bær eller frugter.
- Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.
Opskriften er udviklet af Mummum.dk for AMA
Opskriften er udviklet af Mummum.dk for AMA